Steunpunt Mantelzorg

 

Mantelzorg overkomt je!
Omdat je kind een beperking heeft, je partner chronisch ziek is geworden of je buurvrouw slecht ter been raakt. Een zorgtaak kan soms zwaar zijn. Het blijkt vaak langduriger en ingrijpender dan verwacht. Ook moeten velen het combineren met werk, gezin en hobby’s. Om te voorkomen dat je eigen wereldje steeds kleiner wordt, is het belangrijk dat je zowel goed voor de ander als voor jezelf zorgt. Je kunt bij het Steunpunt Mantelzorg terecht met al je vragen en verzoeken om informatie. Er bestaan veel ondersteuningsmogelijkheden in de regio. Hoe graag je het ook zou willen, soms red je het als mantelzorger niet (meer) alleen. Dan is het goed om te weten dat er binnen het GOW Welzijnswerk medewerkers en vrijwilligers klaarstaan die je kunnen helpen, een luisterend oor bieden en jouw zorgtaken verlichten.

 

Jonge mantelzorgers
Heb je een broertje of zusje met autisme? Is je moeder misschien depressief of je vader ernstig ziek? Dan ben jij zonder dat je het weet een jonge mantelzorger. Gewoon omdat je het normaal vindt klaar te staan voor mensen om wie je geeft. Het Steunpunt Mantelzorg De Kempen is er ook voor jou! Kijk maar in onderstaande flyer of op de website van Mantelzorg De Kempen.

GOW Welzijnswerk werkt nauw samen met een groot aantal lokale en regionale partners. Deze samenwerking gebeurt op een breed terrein met onder meer lokale bewoners- en cliëntvertegenwoordigers, vrijwilligersorganisaties, gemeenten, zorginstellingen, politie, woningcorporaties, onderwijs en vluchtelingenwerk. Wij zijn uitvoerder van welzijnswerk en brengen mensen en organisaties samen.

Wij blijven op zoek naar geschikte partners om het welzijnswerk nog beter in te kunnen vullen. Samenwerking met andere gemeenten en welzijnsinstellingen, vooral in de regio, zal leiden tot verdere inhoudelijke en bedrijfsmatige versterking. We staan open voor samenwerking op structurele basis en op opdracht- en projectbasis.

In deze folders hieronder staat meer informatie. Meld je aan via het antwoordstrookje en je wordt op de hoogte gehouden middels een gratis nieuwsbrief.

Aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg

Uw naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

Email:

Opmerkingen:

naam